Skive d. 8. juni 2020

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 8 N Y Roar – Birger Jørgensen
Han gik godt i første start og opførte sig pænt. Det er altid svært at give 20 m forud, men han har en chance for at kunne gøre det. Han var godkendt på 17 senest, og han har trænet super fint. Kan vel 17 igen her, men om der en fra spids, der også kan 17, er ikke til vide. Det er en lille vinderchance trods de 20 m. Den skal i hvert fald være i trioen. Han går samme udrustning som første gang.

3. løb nr. 2 Aros Line – René Kjær
Han fik hårdt pres den første runde senest, og det klarede han ikke. Døjer somme tider med noget allergi, og han var lukket i halsen efter sidste start. Men han er fit for fight igen og virker super igen. Han skal normalt have vinderchance. Rene får besked på at køre, og rammer den spidsen, køres den dér. Går altid uden forsko – også denne gang.

7. løb nr. 1 EasyGoEasyCome S – Jeppe Juel
Har mest skuffet, men har vist stor fart. Det må give fejlfri afgang, når den er alene i volten. Nu har den hoppet fire gange for mig. Den har været forbi dyrlægen og er behandlet i en bagkode. Jeg håber, det har været derfor, at den har fejlet hele tiden. Har gået godt efter fejlene hver gang, så den har vist form. Hvis hun går fejlfrit, må hun være en fin chance fra spids. Kommer i samme udstyr som den plejer.

Baneprogrammet kan læses her