Skive d. 15. juni 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 7 Frank The Tank – Birger Jørgensen
Gik nogenlunde første gang. Var ude mod hård modstand, og den har nu trænet en måneds tid mere, så han skal være lidt forbedret her. Har igen fået et dårligt spor, og han må være en triochance.

4. løb nr. 1 Hocus Pocus – René Kjær
Han gik godt sidst. Har fået godt spor og er hurtig fra start, så den kommer til at sidde med fremme. Han må være en lille vinderchance. Han gik uden sko forrige gang, og det var ingen fordel, syntes Kjær. Gik senest med sko og lukket hovedlag. Det gør han igen.

6. løb nr. 8 Bravur Torkdahl – Birger Jørgensen
Hun gik godt sidst, hvor hun fik hullet alt for sent. Selv om spor 8 er et skidt startspor, så er det måske en fordel. Herfra kan hun bedre gå fejlfri fra start, og så kan hun være en god chance. Det er hende og Draco, der gør op om det. Hun går med sko, som hun plejer.

8. løb nr. 1 Dark Gogo – Birger Jørgensen
Står umiddelbart fornuftigt til, men Babymoney er smidt ind i løbet, hvor den har fået et straffespark uden målmand. Havde den ikke været med, så havde jeg troet på vinderchance. Nu må vi køre om anden eller tredjepladsen.

Baneprogrammet kan læses her