Aarhus d. 19. juni 2020

Eldorado

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

5. løb nr. 2 Escape AP – Morten Juul
Har gået supergodt de seneste to gange. Det er i første omgang bare en consolationshest. Han skal sidde med i en god ryg. Så tror jeg på at han følger med dem og kan tage en placering mellem tredje- og femtepladsen. Jeg har planlagt at prøve hesten uden forsko for første gang. Senest i Århus mente Birger, at den hang i en gamache i opløbet, så hvis hesten kan få lidt mere plads ved at gå uden sko, vil det være en fordel.

6. løb nr. 1 Express AP – Morten Juul
Sad kusken og sov med senest, og fik kikset starten. Jeg må prøve at gøre det om denne gang. Nu har hesten første række. Det, der gik galt senest, var at jeg fra anden række ville prøve at komme op så roligt som muligt, for at undgå at hesten skulle blive for stresset. Det gik rigtig skidt, men nu har den vingen at kunne køre op imod, og så tror jeg bestemt ikke at det er noget problem. Senest tabte jeg også lidt hovedet ved at køre frem efter fejlen. Desuden havde jeg heller ikke pillet skoene af hesten. Det havde jeg forrige gang i Aalborg og det må siges at være godt. Så han kommer sådan igen. Jeg håber og tror på, at han kan tage sig til finalen.

8. løb nr. 5 Eldorado – Morten Juul
Gik rigtig godt senest, hvor den bare blev slået af Rexine, hvilket ikke er nogen skam. Har jo slået Elegant CN et par gange før, så jeg ser ham som en chance til en anden-tredjeplads, hvis det er lidt skud i den.

Baneprogrammet kan læses her