Skive d. 29. juni 2020

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 3 Joker Newport – René Kjær
Den har haft et par starter, hvor den ikke har været på toppen. Har også haft skidt startspor, og sidst hang den bare på. Træner forbedret, hvor vi har lagt træningen lidt om, og jeg synes, han skal være en vinderchance. Kommer med norsk hovedlag for første gang.

4. løb nr. 8 Hocus Pocus – René Kjær
Rene fik satset lige rigeligt i starten sidst, og så kom galoppen. Normalt kan han ikke galoppere. Spor 8 er ikke lige det bedste, men distancen er kun et plus. En chance blandt de tre-fire første er han altid. Har gået bedst med sko, som dem beholder vi på.

6. løb nr. 5 Dynamic Dancer – René Kjær
Var ikke som bedst sidst, hvor Birger klagede over, at den hang på en tømme. Vi har ikke fundet det store på ham og han har træner super godt, så vi prøver at starte igen. Går han op til det, han kan, løber de ikke fra ham. Kjær har kørt ham en gang før, og der vandt den totalt overlegent. Den er hurtig fra star, så hvis den er som bedst, kan den være en god triochance. Og jeg bliver ikke overrasket, hvis han pludselig vinder igen. Komme i normalt udstyr.

Baneprogrammet kan læses her