Aalborg d. 2. juli 2020

All Business Bi

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 4 Highyield Draviet – Birger Jørgensen

Var rigtig dårlig senest og stod med en bakterieinfektion. Nu har hesten fået lidt tid og træner faktisk rigtig godt igen. Den kan vel kæmpe om pladsen bag Billi Time.

6. løb nr. 1 All Business Bi – Birger Jørgensen

Har der ikke rigtigt været løb til i Århus så nu prøver vi den anden vej. Han har fået et fint spor, og jeg tror også han klarer denne vej rundt. I givet fald er han altid en vinderchance. Hesten har startet i Billund en enkelt gang. Da hoppede den ud på sidste omgang, men det var faktisk ikke grundet venstrevejen. En hest foran galopperede, og så ville All Business Bi ligesom følge den ud. Deraf kom galoppen. Er du skeptisk med hensyn til at den nu igen skal venstre rundt? Det ved jeg ikke. Jeg er vel mere skeptisk end Birger. Han mener nok at det skal gå. Jeg ved bare, at hesten har så let ved det Århusvejen kontra venstrevejen, men nu giver vi den lidt udstyr på – i første omgang en hovedstang – og så håber og tror jeg selvfølgelig at det går.

Baneprogrammet kan læses her