Odense d. 3. juli 2020

Joker Newport

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 3 Mister B – Birger Jørgensen
Birger var vældigt godt tilfreds med ham ved det sidste prøveløb i Århus. Han har galopperet meget førhen, men ejeren mener at den har gået alt for let balanceret i tidligere regi. Det gør den ikke længere og den har taget prøveløbene fint. Det er svært at spå om den har vinderchance direkte, men fartmæssigt tror jeg på den kan være imellem de tre forreste. Han går fortsat med sko og såler foran.

5. løb nr. 2 Aros Line – Morten Juul
Det blev et helt forkert løb sidst, hvor han skulle jage hele vejen, og det gider han ikke rigtigt selv at lukke for mange huller undervejs. Han holdt faktisk farten fint, og her forleden var han superfin i arbejde i lidt køligere omgivelser. Om det har hjulpet på hans allergi ved jeg ikke men han virker i godt slag. Det her er hans proposition, og jeg funderer på at køre ham med Norsk hovedlag på dagen. Han har god chance under normale omstændigheder, og det er igen uden forsko.

8. løb nr. 6 Joker Newport – René Kjær
Han blev jo kørt ned kort efter start sidst, og efter en fin ophentning blev der stop foran ham igen i sidste sving, hvor Rene netop havde trukket det norske hovedlag. Jeg tror den havde været helt fremme uden den sidste fejl, men han er ihvertfald i superform, og selvom der er gode modstandere i det her felt kan han blande sig i triostriden i normaludgave som minimum.

Baneprogrammet kan læses her