Skive d. 6. juli 2020

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 8 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Sidst galopperede den direkte fra start. Det så ud som om, at René lige ville prøve at køre lidt med, og så slog den på en galop. Men den gik faktisk super, super godt bagefter og sad fast over mål med kræfter i behold. Det er mærkeligt, at den har lavet de galopper de sidste to gange, for den er normalt vældig stabil. Den har lige gået et arbejde i dag (fredag – red.), hvor den var super fin. Bortset fra spor 8, så tror jeg den har en fin chance. Den skal have vinderchance her. Han går, som han normalt plejer.

5. løb nr. 3 Grace Salt – Morten Juul
Var ikke for fin i prøveløbet tilbage i april. Så hun var forbi dyrlægen. Har været i rutineløb, hvor jeg kørte 1.19, 5 på en fin måde. Hun er velbare gået frem siden det. Hun virker vældig stabil og har været ude og se bilen. Så jeg synes, at hun er en af dem, som kan vinde løbet. Men det er svært at vide, om de lige pludselig kommer med en, der kan 16. Hun kan i hvert fald 18 – det er jeg sikker på.

Baneprogrammet kan læses her