Skive d. 20. juli 2020

Aros Line

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 8 Escape A P – Morten Juul
Den er i super god form. Går det ene fine løb efter det andet, men sporet er noget møg. Hvis det flasker sig, er han i hvert fald blandt de tre, og han kan også godt vinde løbet. Går som senest.

4. løb nr. 6 Aros Line – Morten Juul
Vandt vældig let sidst. Jeg rykkede hverken vat eller det norske, og han er i topform. Tillæg er aldrig let. Det er et ret godt løb, og der er flere, der kan vinde, hvor han er en af dem. Kommer med norsk hovedlag igen. Så må se, om vi får det rykket denne her gang. Han går altid uden forsko.

7. løb nr. 4 Hocus Pocus – Morten Juul
Den har galopperet de sidste to gange, men jeg forstår ikke hvorfor. Rene har villet have lukket hovedlag på de sidste tre starter. Det vandt den med i den første af de tre starter, men galopperede så i de to efterfølgende. Kommer nu tilbage i åbent hovedlag, og så forventer jeg, den er fejlfri. Den går voldsomt ned i klasse. Distancen er normalt et plus, selv om den ikke gik det store senest efter fejlen. Er den fejlfri, og den går op til starten for tre gange siden, så vinder den her.

Baneprogrammet kan læses her