Odense d. 23. juli 2020

Dynamic Dancer

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 4 Dynamic Dancer – Birger Jørgensen
Han var faktisk lidt tvivlsom i mandagsarbejdet, og skal tjekkes op inden start. Han gik ellers godt sidst, og skal normalt kunne gøre sig i fint i dette løb. Kan han få ryggen på Come On Party, kan den godt give denne en match med rette hul. Han går med sko.

4. løb nr. 7 Eightdaysaweek – Kasper K Andersen
Han kom ind i sidste uge, og trænede i 4 lette intervaller i mandags på fin vis. Han er en glad dreng, og håbet er jo at han kan gå op og kæmpe om den sidste trioplads her, for normalt slår han ikke 1 og 5.

5. løb nr. 4 Grace Salt – Morten Juul
Jeg var lidt skuffet oiver hende senest lige da jeg kom ind, men hun forstår ikke det hele endnu. Nu vil jeg gerne have et rygløb, og hun kan bedre end hun viste senest. jeg vil kalde det en outsider på udebane denne gang.

Baneprogrammet kan læses her