Aarhus d. 26. juli 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 6 Bravur Torkdahl – Birger Jørgensen
Gik ok sidst, hvor hun holdt farten godt i en hastig afslutning. Denne gang er hun havnet lidt langt ude på vingen og møder også flere gode modstandere. Hun er derfor kun en mindre triochance, og i første omgang er det vel primært en præmie, vi kører efter.

4. løb nr. 11 Express AP – Morten Juul
Har gået i “dødens” to gange i træk, hvor han har givet lidt op. Efter sidste start har han været forbi dyrlægen og er blevet frisket op, og han træner faktisk supergodt igen. Dette er hans sidste start inden derbyprøverne, så fra dette startspor kører jeg et afventende løb med ham, og så må vi se, hvad han har at skyde med til sidst. Han skal ikke tømmes i dette løb. Han kommer i sin optimale balance uden sko, og han skal vel være en triochance.

5. løb nr. 2 Frontrunner Shadow – Birger Jørgensen
Vandt sin prøve med kræfter i behold, selvom hun fik et hårdt løb. Det var ikke overraskende for mig, da hun i glimt har vist rigtig fin kapacitet. Hun er efterfølgende gået igennem af dyrlægen og har fået rettet nogle småting. Hun har trænet fint op til denne start, og kommer til at gå balanceret på samme måde som i prøven, hvilket vil sige med fire sko, såler foran og så en murphyblænder. Fly High Shadow imponerede mig i prøven, og den bliver svær at slå, men min hest kan godt være en triochance.

7. løb nr. 2 First Blood – Birger Jørgensen
Vandt let sin prøve med kræfter i behold, selvom det lidt var et intetsigende løb. Efter prøven har han været forbi dyrlægen og er blevet behandlet i et forknæ, og han har trænet rigtigt godt op til denne start. I prøven fungerede han godt med en hovedstang, og den får han på igen. Derudover går han med fire sko og et åbent hovedlag. Det er ikke sikkert, at han kommer til spids denne gang, men det er ikke afgørende. Taktikken afgør Birger Jørgensen suverænt. Jeg tror på min hest, og han skal være en vinderchance.

9, løb nr. 5 Unstoppable – René Kjær
Har gået supergodt i hans to seneste starter, og formen er virkelig på top. Han er stærk, og distancen er intet problem. Måske prøver vi ham uden sko for første gang, men det tager vi først stilling til efter opvarmningen. Jeg ser dette løb som et opgør mellem Leading Tile og så min hest, og meget kan blive afgjort i starten. Jeg så gerne, at min hest kunne svare Leading Tile i spidskampen, men jeg tvivler. Uanset hvad, skal Unstoppable regnes med vinderchance.

Baneprogrammet kan læses her