Billund d. 31. juli 2020

Indi Di Quattro

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

6. løb nr. 3 Indi di Quattro – Morten Juul
Den har døjet med noget virus, som den ikke har kunnet slippe af med. Har nu trænet godt i en god periode, så nu skal den ud og starte. Den har fået en masse intervalarbejde. Det er et halvgodt løb, så han går vel ikke bare lige ud og vinder. Han kan være en lille triochance, hvis der er lidt tur i den. Går med åbent hovedlag og med sko, som den plejer.

7. løb nr. 2 Something Fishy – Birger Jørgensen
Han har været drøn uheldig de sidste mange starter. Forrige gang blev den generet i sidste sving. Ellers mente René, at han havde givet Dortmund kamp til stregen. Senest blev det taktisk, hvor den ligeså godt kunne have været anden som fjerde. Virker i fin form og har fået det bedste spor, så jeg synes, at han skal vinde det her løb. Går med norsk hovedlag og sko, som den plejer.

Baneprogrammet kan læses her