Billund d. 26. november 2020

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

7. løb nr. 4 EasyComeEasyGo S – Morten Juul
Den gik super godt mandag i Skive. Birger forsøgte, om han kunne komme til spids, men de ville ikke slippe. Starten er lidt tæt på, men jeg tror ikke, at det spiller den store rolle. Vi er lidt længere ude på vingen her, så jeg må give den et fornuftigt rygløb og se, om hun slutter af lige så godt af her. Det er i hvert fald en god triochance og en lille vinderchance, hvis den går op til præstationen forleden. Kommer som vanligt.

9. løb nr. 12 Triomphe Ferm – Morten Juul
Den hoppede direkte fra start senest. Kusken fik den sat, men så hoppede den igen. Vi har ikke fundet nogen fejl, men den har tidligere været ustabil. Nu er den alene i volten, så det må være fordel. Det er ikke let at give 60 m. Den gik fint første gang på en god tid, men det var lidt en medløbstid. Den skal næsten leve op til den 14-tid her, for at kunne være med. Det har været en klassehest, men om den kommer tilbage på det niveau, ved vi ikke endnu. Den er stærk og reel og tåler at gå i sporene, så hvis det flasker sig, og den er fejlfri, er det en typisk outsider, der har en lille vinderchance. Gik uden sko senest, men kommer med sko igen.

Baneprogrammet kan læses her