Odense d. 29. november

Frontrunner Shadow

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

4. løb nr. 7 Escape A P – Birger Jørgensen
Lidt utroligt med den at han bliver ved med at trække dårlige spor. Han virker ellers godt gående, og flasker det sig lidt kan den godt være i spillet.

6. løb nr. 2 Trophy Spring – René Kjær
Var ikke som bedst sidst, hvor han havnede i dødens. Han får skoene af nu og så er han som bedst. I et optimalt løb for ham tor jeg godt han kan være et sted mellem tre og fem i dette løb.

6. løb nr. 3 Urbanio – Birger Jørgensen
Han virker som en god hest med temperament. Han kommer i åbent hovedlag med hårdt bid, og køres uden forsko. Når man træner med ham mærker man klassen i hesten, og det er også spændende for mig at få ham ud at møde den danske hurtigklasse. Jeg tror den har fart og styrke til at begå sig i denne klasse, men selvfølgelig er den en outsider første gang.

9. løb nr. 2 Frontrunner Shadow – Birger Jørgensen
Hun gør det hele rigtigt for tiden, og trænede fint her torsdag sidste gang til min fulde tilfredshed. Hun går fortsat med sko og såler, og der er noget at file på til næste år. Med optimal tur er hun igen en vinderchance.

9. løb nr. 10 Frøken A P – Steen Juul
Hun gik helt godt i prøven, og var kun yderst kort slået fra tredjeplads. Hun skal sniges med og håbe på lidt mere end den garanterede præmie, og hun gik med vatudtræk for første gang sidst, men det blev aldrig trukket. Nu er det spændende om Steen Juul får tid til det her i finalen.

Baneprogrammet kan læses her