Skive d. 5. december 2020

All Business Bi

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

2. løb nr. 10 All Business Bi – Birger Jørgensen
Han har haft lidt problemer med et ledbånd på et bagben. Han fik lov til at hvile lidt og har nu trænet på i godt halvanden måned. Han virker til at være klar. Men om han mangler det berømte løb for at være helt oppe i gear, ved jeg ikke. I starten troede vi kun, han kunne gå i Aarhus, men han kan begge veje nu, og selv om Skives sving er lidt mindre, så tror jeg, han klarer det. På klassen skal han altid have en god chance, men nok kun en triochance på grund af sporet. Han kan dog godt vinde løbet, hvis det flasker sig.

6. løb nr. 7 Elvis Shadow – Kenneth Andersen
Den blev lidt stresset op til bilen senest og stak af i galop. Nu er han lidt ude på vingen, og han er vel en farlig outsider. Er han fejlfri, bliver jeg skuffet, hvis han ikke er blandt de tre. Jeg forventer, at han kommer som senest.

7. løb nr. 1 Hunter Dragon – Magnus M Nielsen
Han gør jo ingenting forkert. Alt virker fint efter sidste start. Det er klart, at han skal være en vinderchance. Den blive kun ridetrænet, så kusken har ikke siddet bag den endnu. Den er ukompliceret at køre, da den er vældig stabil, så jeg forventer ikke, at kusken får problemer. Han er hurtig fra start, og det skal nok gå. Jeg tror, at han fører hele vejen rundt igen.

9. løb nr. 15 Triomphe Ferm – Birger Jørgensen
Den gik for så vidt godt senest, selv om den var lidt skæv i svingene. Den slog også lidt på vognen, så vi skal have en anden vogn på og lave lidt småjusteringer i håbet om, at han bliver mere lige i svingene. Hvis det falder heldigt ud, skal han have en chance for at løbe derop igen, selv om han fået 20 m mere. Det er en fornuftig triochance, selv om det aldrig er nogen enkel opgave at give 80 m. Jeg vil ikke udelukke, den kan vinde, men der er mange heste at løbe uden om.

Baneprogrammet kan læses her