Lunden d. 6. december 2020

Unstoppable

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 5 Unstoppable – Birger Jørgensen
Han går jo super godt hver eneste gang. Jeg synes, at han skal stå med en triochance og en vis vinderchance, hvis det flasker sig undervejs. Han er bedst med et rygløb, og når han skal ud to gange, skal han gemmes og gå til sidst. Kommer som han plejer.

4. løb nr. 4 Something Fishy – Birger Jørgensen
Han går jævnt og stabilt hver eneste gang. Kjær var inde på, at han tabet løbet senest ved ikke at stikke på sidste hjørne. Men den gik super godt, og formen er således intakt. Jeg tror altid på den. Det er et par gode med her, men min er en af de tre heste, der gør op om det. Kommer som vanligt.

8. løb nr. 4 Unstoppable – Birger Jørgensen
Han går jo super godt hver eneste gang. Jeg har en lille ide om, at han kan være en tand bedre anden gang. Så også her har han en god triochance med en vis vinderchance. Ingen udstyrsændringer planlagt.

Baneprogrammet kan læses her