Billund d. 13. december 2020

Trophy Spring

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

3. løb nr. 10 Express A P – René Kjær
Senest sad den fast, indtil de andre var i mål. Så det blev fejl. Han har ikke fået det bedste spor, men han er i god form. Jeg synes, at han skal være en triochance trods sporet. Kommer uden sko som normalt.

4. løb nr. 2 Trophy Spring – Birger Jørgensen
Han gik faktisk rigtig, rigtig godt på Fyn, hvor han desværre sad fast bag en træt hest, som oven i købet var en af mine egne. Var sidst ind på lige bane, men sluttede godt af til femtepladsen, og han viste, at han kan være med dem. Han kan godt være mellem to til fire, hvis der er lidt tur i den, og den får et godt rygløb. Så har han altid en god polet til slut. Kommer uden bagsko denne gang. Det er optimalt.

5. løb nr. 8 Triomphe Ferm – Birger Jørgensen
Fik en ret stor galop på sidst, som ikke er noteret. Så var løbet kørt med galop oven i de 80 m. Han gik OK efter fejlen. Formen er fin, men han er lidt ustabil. Det er en outsider. Er han fejlfri, bliver jeg ikke overrasket, hvis han dukker op blandt de tre første. Kommer uændret.

Baneprogrammet kan læses her