Skive d. 24. december 2020

Bravur Torkdahl

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 12 Easy Runner – Birger Jørgensen
Vi har haft den i et par måneder. Den har været vældig ustabil tidligere, men har haft vild fart mellem fejlene. Hun har et lidt voldsomt temperament. Virker dog til at være på rette spor i træning, hvor hun nu træner fint med de andre heste. Starten er et forsøg for at se, om den brænder sammen igen, når det gælder. Skal først og fremmest gå fejlfri, og hun er outsider her første gang for os. Kommer med sko her.

2. løb nr. 4 Bravur Torkdhahl – Birger Jørgensen
Hun hang mest på en tømme sidst, og Birger kunne ikke rigtigt køre med hende. Vi har prøvet med en hovedstang i træningen. Det er planen, at hun får den på, og hvis det hjælper hende, er hun ikke dårligere end de andre her. Det er en chance blandt de tre. Kommer som altid uden forsko.

4. løb nr. 6 Elvis Shadow – Birger Jørgensen
Han gik godt sidst og viste det, han havde vist i træningen. Sidst var den rimelig med fra start. Den er ret fornuftig, men ikke spidsaktuel. Møder lidt bedre heste her, men han skal være en vinderchance igen. Kommer som senest.

8. løb nr. 1 Indi di Quattro – Birger Jørgensen
Hoppede en sejr væk i dens sidste start. Har haft lidt problemer med et gaffelbånd siden da, men virker OK igen. Han skal lige i gang, og han har trænet fint her på det seneste. Det render ikke fra ham, og jeg bliver ikke overrasket, hvis han vinder. Men der er gode heste med, og det er primært en triochance med en lille vinderchance. Kommer med sko på alle fire.

Baneprogrammet kan læses her