Aalborg d. 29. december 2020

Hunter Dragon

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

5. løb nr. 1 Triomphe Ferm – Birger Jørgensen

Fik en dum galop på senest, men hvis den skulle gå fejlfrit nu, så synes jeg faktisk det er en farlig outsider. Da Birger kom ind var han inde på, at hesten havde kræfter sparet. Jeg synes også hesten har vist noget i glimt, men den må godt snart vise det hele. Vi forsøger hele tiden med noget udstyr, og det gør vi nok også her. Vi må prøve at finde det rigtige. Hvad vi gør denne gang besluttes på dagen.

6. løb nr. 1 Frøken AP – Steen Juul

Gik ok senest. Den fik hårdt tryk midtvejs, og jeg synes faktisk at den holdt fint ved. Hun kan vel slutte et sted mellem tredje og femte, hvis der er lidt tur i det. Hun får måske norsk hovedlag på. Hun har gået med et åbent hovedlag hidtil, og jeg håber det måske kan give hesten de sidste 10 procent, som hun har manglet.

6. løb nr. 3 Grace Salt – Morten Juul

Sad bomfast senest, men mod de gode heste denne gang så er det vel en placeringschance mellem tredje- og femtepladsen, hvis det stemmer.

6. løb nr. 8 Easycomeeasygo S – Ken Ecce

Var svag senest. Vi har ikke rigtigt fundet ud af hvorfor, så hun har bare trænet på, men her skal hun være tilfreds med en præmie.

7. løb nr. 9 Hunter Dragon – Birger Jørgensen

Har været forbi dyrlægen siden sidst og er blevet behandlet i et forknæ. Efter galoppen senest fik vi ham tjekket op og der var et par småskavanker. Skive-banen er heller ikke nogen fordel for hesten. Han skal altid være en vinderchance, selv om anden række ikke er at foretrække. Er anden række noget som bekymrer? Nej, men han har vundet fra spids alle gangene, så jeg havde helst set at den havde fået første række. Det fik han ikke, men det er alligvel en vinderchance.

8. løb nr. 5 Express AP – Birger Jørgensen

Gik et godt løb i Malmø, men sad bare fast indtil det var for sent. Jeg synes det var helt ok. Modstanden er selvfølgelig god, men i Aalborg kan vi køre ham uden sko og det er et plus. Jeg synes altid det er en triochance.

9. løb nr. 10 Trophy Spring – Birger Jørgensen

Har tabt det hele i lodtrækningen mod gode heste. Hvis han får en af de sidste præmier så er vi tilfreds.

10. løb nr. 6 Escape AP – Birger Jørgensen

Er i superform og vandt senest helt let med vattet i behold. Even Steven er selvfølgelig god, men pladsen bag den synes jeg Escape AP kan tage.

Baneprogrammet kan læses her