Lunden d. 27. december 2020

Unstoppable

Kommentarerne er indhentet fra fasttrackracing.dk

1. løb nr. 1 Lluc Boko – Birger Jørgensen
Vi har haft den en lille måneds tid. Den kom i fin form, så derfor prøver vi at starte, selv om det er noget af en langhåret puddelhund at se på. Det virker som en tiltalende hest, og den har trænet helt OK. Det er svært at sætte den ind her, og det er vel en outsider første gang for os.

2. løb nr. 6 Unstoppable – Birger Jørgensen
Den går aldrig dårlige løb, men den står ikke ret godt i inde her. Men får den sit rigtige rygløb, så har den en god afslutning. Twilight D kan også speede, så den af de to, der får det bedste løb, har størst chance. Det skal i hvert fald være en triochance med en lille vinderchance. Kommer som vanligt.

4. løb nr. 9 All Business Bi – Birger Jørgensen
Han gik jo godt, da han vandt sidst, og han har bare trænet på derefter. Har lige gået det sidste arbejde her onsdag, og det virkede fint. Han skal være en vinderchance igen, selv om han har et dårligt spor. Kommer som den plejer.

Baneprogrammet kan læses her