Lunden d. 8. januar 2021

Unstoppable

Kommentarerne er indhentet fra travet.dk

2 Løb nr. 9 Unstoppable – René Kjær
Vi har startspor ni, og jeg kender ikke starthurtigheden på dem foran. Det kan blive svært, hvis vi kommer til at sidde for langt tilbage undervejs. Jeg synes ikke, han er en oplagt vinder selvom jeg godt har set, at han har fået vindertippet i baneprogrammet. Jeg kender ikke de svenske deltagere i løbet, men løbsafviklingen bliver afgørende her.

3 Løb nr. 2 Lluc Boko – Birger Jørgensen
Han fik lov at bestemme det hele selv sidst, og det kan blive scenariet igen her. Jeg må lade dig svar skyldig omkring hans starthurtighed. Vi har ikke prøvet ham herude i skoven, hvor vi træner. Nu har han fået 14 dagens træning mere, så han skal have en chance igen.

6 Løb nr. 9 Urbanio – Birger Jørgensen
Det var ikke for godt første gang, hvor han dog trådte igennem på et bagben. Jeg er tilfreds med fremgang i forhold til første start, og hvis det hele fungerer, så er jeg tilfreds.

Baneprogrammet kan læses her