Aarhus d. 15. januar 2021

All Business Bi

Kommentarerne er indhentet fra Jydsk Væddeløbsbane

4. løb nr. 3 All Business Bi – Birger Jørgensen
Var lidt svag senest. Vi har ikke rigtigt fundet en forklaring, men hesten har trænet rigtigt igen, og bedre end op til seneste start, så jeg synes den skal være tilbage igen. Med et godt spor skal det være en vinderchance,« siger Morten Juul.

Tidligere var All Business bedst højre rundt, så indsatsen senest hænger ikke sammen med at det var venstre rundt?

»Nej, for nu er Birger inde på, at den er bedre venstre rundt, så det er ikke nemt med ham. Der var bare ikke noget tryk i hesten senest. Tirsdag gik den sit sidste arbejde inden denne start, og da var den ved at løbe ud af både sele og vogn, så den virker klar igen. Den kan bare have haft en offday. Jeg har haft nogle stykker som har stået med feber, og det kan også være, at han har været nedsat af en ting. Jeg skal være stor optimist, da hesten ikke har gjort meget forkert med undtagelse af seneste start.

9. løb nr. 11 Urbanio – Birger Jørgensen
Står jo håbløst, men alternativet havde været 80 meter tillæg i det lange løb. Hesten skal ud at have nogle starter og komme i gang. Herefter må vi se, hvor god han egentlig er. Vi fik at vide, at det var en hidsig krabat, men at den havde kæmpe kapacitet og kunne klare sig i hurtigklassen. Det med hidsigheden har holdt stik, men det andet har den ikke vist endnu. Chancen her er svær at vurdere. Normalt skal det ikke kunne lade sig gøre at give 100 meter, men hvis bare hesten går et godt løb og er lidt med fremme, så er jeg også godt tilfreds,

Baneprogrammet kan læses her