Skive d. 18. januar 2021

Elvis Shadow

1. løb nr. 3 Elvis Shadow – Birger Jørgensen

Har været fint gående for os. og har taget et par fine sejre. Var, trods sejren senest, lidt på knæene senest og prøves denne gang uden forsko. Er ikke afhængig af nogen speciel løbsafvikling og burde være med helt fremme her. Vinderchance.

4. løb nr. 11 Indy Di Quattro – Birger Jørgensen

Har været slettet fra en tiltænkt start, men virker nu helt tilpas igen. Sporet er ikke det bedste, men han matcher normalt disse modstandere, og kommer han nogenlunde til, så løber han op i top3 her. Vinderchance.

5. løb nr. 5 Easy Runner – Birger Jørgensen

Havde kedeligt spor og 20m tillæg sidst, men gik trods det ganske godt. Har tidligere været ustabil og skal denne gang ud i autostart. Om det falder heldigt ud, er op til bevis. Går hun fejlfrit, så er hun ikke dårligere end de andre og kan løbe i top3. Outsider.

6. løb nr. 8 Bravur Torkdahl – René Kjær

Får som regel en af de sekundære præmier, men har det alligevel lidt svært for tiden. Har her fået et kedeligt spor på sprint og kræver hårdt tempo, for at komme ind i løbet. Lille pladschance.

Baneprogrammet kan læses her