Aalborg d. 23. januar 2021

All Business Bi

Kommentarerne er indhentet fra danskhv.dk

1. løb nr. 5 Market Sund – Birger Jørgensen

Har haft lidt problemer på vejen med et par skader, men den gik godt i prøveløbet og var ikke tom på de 1.19,7. Den skal have lidt chance her.

Hvor meget var der i behold?

Jeg synes ikke hesten så træt ud i mål, og Birger havde vel heller ikke forlangt det store. Jeg kender ikke rigtigt de andre, men hvis Market Sund kan 1.18 så skal den vel have vinderchance. Hesten virker vældigt fornuftig. Jeg har også kørt bag startbilen med hesten og det virker heller ikke til at være noget problem.

2. løb nr. 6 Easy Runner – Birger Jørgensen

Blev for hidsig bag startbilen senest. Birger forsøgte at tage det roligt, men det ville hun ikke være med til. Nu er det voltestart og 20 meter tillæg, hvilket klart er et plus – både tillæg og voltestartm – da hun er bedst, når hun kan få stresset af start. Fejlfrit er hun en outsider.

Bliver du overrasket i tilfælde af sejr?

Jeg synes jo at hun gik pænt første gang, og senest gik hun faktisk rigtig godt efter galop. Hun var langt efter og fik alligevel den sidste præmie. Hun har rigtig god fart og styrke, men skal først og fremmest gå fejlfrit.

6. løb nr. 8 Triomphe Ferm – Birger Jørgensen

Har vel gået ok de seneste gange uden at være prangende. Senest var hesten ude i hård konkurrence ude i. De er vel også gode denne gang, men jeg bliver ikke overrasket, hvis den pludselig løber op blandt de tre første, men han må godt snart vise det.

8. løb nr. 10 All Business Bi – Birger Jørgensen

Blev for hidsig fra start senest. Det er også derfor vi har anmeldt hesten fra tillæg nu, for at få et roligt oplæg. Det er klart, at hvis han opfører sig som han skal og er tilbage i gammel skik, så kan han vinde, men det er lidt urovækkende, at han ikke har været som bedst de seneste to gange.

Har hesten været underkastet et større tjek i anledning af de to nederlag?

Næh, for Birger sagde, at han bare kørte efter feltet uden at forlange noget. Hesten havde haft fejl på og det ville blot have været at splitte hesten ad, at køre for meget.

Så du mistænker ikke at der er noget som trykker hesten?

Nej, for den træner faktisk supergodt, og Birger sagde, at den måske ikke længere har fordel af Århus-banen, så det er også derfor vi nu tager den ud i Aalborg.

Baneprogrammet kan læses her