Om Morten Juul

Morten Juul har været i travmiljøet det meste af sit liv. Hans familie har haft travheste siden 1981, hvor de flyttede til Fly tæt ved Skive Trav. Morten startede med amatørlicens som 16-årig og vandt flere amatørchampionater de efterfølgende år.

Efter endt 10. klasse tog han en maleruddannelse, men det var dog livet med hestene der trak mest og han fik derfor arbejde ved Gordon Dahl. Her var han som jockey i 5-6 år, hvilket gav jockeychampionater i bla. Skive, Århus og Fyn. Morten Juul har ialt vundet flere end 100 løb som jockey/amatør.

I 2005 startede Morten Juul som træner og det har siden givet mange flotte sejre til stalden. Hos Morten Juul har de heste hjemme på gården og i stalden på Skive Trav. Det er primært de yngre heste som står på banen, da de har behov for at lære banen at kende.

Hjemme på gården står de fleste af løbshestene og både på banen og på gården er trivsel et vigtigt punkt for os. Hestene på gården har mulighed for at benytte skridtbåndet og gå i græsfolde hvilket er god afslapning for dem.

Stalden går selvfølgelig meget op i hestens velvære og prioriterer den daglige pasning højt. Til at hjælpe med den daglige pasning og træning af hestene har stalden, amatørkusk Mette Berg samt flere forskellige frivillige.